Til hovedinnhold

Futurehome strømkontroll

Futurehome - Et smart strømstyringssystem for fremtiden

Futurehome strømkontroll er den komplette pakken som lar deg få full oversikt og kontroll over strømforbruket i hjemmet ditt.

Ved å justere på de største lastene, som varme og varmtvannsbereder, kan du forminske strømregningen med flere tusen kroner i året.

Prisen kr. 9.990,-/6.495,- inkl. dagens støtte fra Enova, inkluderer grunnpakke ferdig installert med reise innenfor 50 km. t/r for installatør.

Grunnpakken består av:

  • 1 stk Futurehome Smarthub II

  • 1 stk HAN sensor

  • 1 stk Termostat (hvit)

  • 1 stk 16A smart relè

Strømkontroll.foto

Ved å skru på StrømKontroll i appen vil du automatisk begynne reisen din til smart strømstyring og lavere strømkostnader. Systemet lager alle automasjonene for deg. Det eneste du trenger å gjøre er å bestemme hva som skal styres, din komfort tid og maks effektforbruk per time. Med denne informasjonen, samt hvor boligen din er, kan systemet automatisk justere lastene du har valgt, til å bruke energi når strømmen er billig. Samtidig ivaretas komforten, og effekttoppene jevnes ut for å oppnå en lavere nettleiekostnad.

Futurehome er et innovativt smarthussystem som enkelt lar deg få bedre utnyttelse av hjemmet ditt. Systemet lar deg styre f.eks. belysning, klima, varmtvannsbereder og el-billader. Det vil fokusere på strømoptimalisering for reduserte energikostnader og gi en mer miljøvennlig livsstil.

Futurehome smarthussystem kan betjenes fra sofakroken hjemme eller fra hvor som helst i verden med internettilgang. Du har full oversikt over hva som foregår hele tiden, slik at du slipper å bekymre deg for hjemmets tilstand, enten du er på jobbe eller har ferie.

strømkontroll.foto

Intelligent lys- og varmestyring

Du kan automatisere lys -og varmestyring med f.eks. tidsinnstillinger, bevegelsessensorer og strømpriser. Du kan også bruke appen til å styre lysene og varmen med kun ett trykk.

Energioptimalisering

Med Futurehome kan du også spare mye penger. Ved å aktivere StrømKontroll panelet vil enhetene dine automatiseres basert på strømpris og nettleiemodellen.

Oversikt og trygghet

Du vil ha full oversikt over boligen din uansett hvor du er. Du kan slippe inn håndverkeren, få varsling om noen er i boligen mens du er bortreist eller varsling om brannalarmen skulle gå.

Enkel å sette opp - enklere å bygge på

Det er enkelt å konfigurere Futurehome strømkontroll. Dette er noe alle kan gjøre rett fra sin smarttelefon. Et fullstendig smarthus kan nå settes opp på timer fremfor dager. Det er også enkelt å utvide antall smarte enheter i boligen ved en senere anledning.

Den trådløse bygningen

Futurehome kommuniserer trådløst over radiofrekvens. Dette gir ubegrenset fleksibilitet og sparer både installasjonstid og materiell.

Dra nytte av Enova støtte om du har kjøpt elbillader i løpet av de siste 12 månedene

Overgangen til elbiler blir stadig mer populært, og det er en positiv utvikling mot en mer bærekraftig fremtid. For å oppmuntre til elektrifisering av transportsektoren og skiftet til smart energi, har Enova etablert støtteordninger som gjør det enda mer attraktivt for huseiere å investere i elbilladere og smarte energistyringssystemer. I denne artikkelen vil vi utforske hvordan du kan dra nytte av Enovastøtten ved å kombinere elbilladeren med Strømkontroll fra Futurehome, og hvordan det kan bidra til å optimalisere ladningen av elbilen din.

Strømkontroll fra Futurehome er en fullverdig strømsparingspakke for hjemmet ditt som støttes fra Enova. Styringssystemet hjelper deg å kontrollere varmen og varmtvannsberederen. Den gir full oversikt over strømforbruket og skaper infrastruktur for et fullverdig smarthus. Har du en elbillader kan denne også kobles opp og styres energieffektivt og smart.

Enova er en statlig organisasjon som jobber for Norges omstilling til lavutslippssamfunnet. Dette gjøres i hovedsak for at ny energi- og klimateknologi blir utviklet og tatt i bruk i markedet. Enova har flere støtteordninger slik at folk kan investere i disse energieffektive løsningene og gjøre en forskjell for vårt strømnett.

Enova har flere guider på hvordan du søker om støtte. Noen av kriteriene er at du må eie boligen, du må ha kjøpt og betalt for produktene og installasjonen selv, i tillegg til å legge ved kvitteringene. Installasjonen må også være utført av fagfolk. Selv om du får støtte må du først kjøpe produktene og deretter søke. Det kan ta litt tid før du får støtten basert på hvor mange søknader de har fått inn.

Enova-støtte for elbilladere:

Enova tilbyr støtte til huseiere som har installert en elbillader hjemme som kan styres på en smart måte sammen med andre store laster. Dette betyr at du som har fått en elbillader installert de siste 12 månedene kan få tilbake inntil 10.000,- ved å investere i et smart strømstyringssystem. På denne måten får du et smart hjem og en smart elbillader, samtidig med at din strømregning reduseres måned for måned.

Fordeler ved elbilladning med Strømkontroll fra Futurehome er at når du kombinerer elbilladeren med strømkontroll fra Futurehome, åpner det seg sen rekke fordeler. StrømKontroll integrerer elbilladeren i det smarte hjemmet. Her er noen av fordelene:

  • Optimaliser ladingen - StrømKontroll overvåker strømforbruket i hjemmet og tilpasser ladingen av elbilen din for å unngå å bruke for mye strøm samtidig.

  • Fleksibel styring - Med StrømKontroll kan du enkelt planlegge ladetider og tilpasse ladestrategier basert på dine behov og strømpriser. Du kan dra nytte av tider med lavere strømpriser og unngå dyre perioder for å lade bilen, noe som kan bidra til å redusere kostnadene.

  • Smarthus integrasjon - StrømKontroll gir deg muligheten til å integrere ladningen av din elektriske bil med andre smarthusenheter. Du kan for eksempel sette opp automasjoner som justerer varmen og varmtvannsberederen i tråd med ladeprosessen.

Fremtiden med en smart elbilladeinfrastruktur:

Ved å utnytte Enova-støtten og kombinere elbilladeren med StrømKontroll fra Futurehome, legger du grunnlaget for en intelligent elbilladeinfrastruktur i hjemmet ditt. Dette bidrar ikke bare til å redusere kostnader og optimalisere ladingen, men også til å utnytte ren og fornybar energi på en mer effektiv måte.

Ved å ta i bruk Enova-støtten og investere i både en elbillader og StrømKontroll fra Futurehome, kan du nyte en rekke fordeler. Du reduserer kostnadene ved anskaffelse og installasjon av elbilladeren samtidig som du utnytter de smarte funksjonene til StrømKontroll for å optimalisere ladingen av din elektriske bil. Utforsk mulighetene og grip sjansen til å skape en mer effektiv og bærekraftig fremtid med intelligent energistyring og elbillader.

Les mer om smarthus