Til hovedinnhold

Reisemontør

Har du lyst til å bli del av et voksende firma?

Ansettelsesform: fast

Installasjonsservice ble etablert i 1980 og har en sterk markedsposisjon i Løten, Elverum og omland. Selskapet har i dag 24 medarbeidere. Vi betjener kunder innenfor næring, landbruk, offentlig sektor og bolig/hytte. Selskapet produserer automasjonstavler, spesielt for vann- og avløpssystemer. Leveransene skjer på hele Østlandet, og vi monterer mange av systemene ute hos kunden. Solstrøm er et nytt forretningsområde, med meget stor vekst. Sammen med vår partner EnergiPluss monterer vi solceller, styring- og lagringssystemer i hele Sør-Norge. Vi har kontorer og verksted sentralt plassert på Løten og i Elverum.

VI TRENGER DYKTIGE ELEKTRIKERE FOR Å STYRKE STABEN VÅR

Hos Installasjonsservice har vi en variert hverdag. Vi monterer automasjonstavler for vann og avløpssystemer på bygg, installasjoner og pumpestasjoner. Ved montering av automasjonstavler i stasjoner her hos oss eller ute i felt inngår også kabling og oppkobling av lys, varme og ventilasjon i tillegg til kabling og tilkobling av driftsteknisk utstyr. Vi kobler opp solstrømssystemer i bolig, næring og landbruksbygg. Vi tilslutter invertere til strøminntak, utbedrer inntak ved behov, setter opp styringssystemer og batterilagring. Utover dette jobber vi med de fleste andre typer oppdrag innen el-installasjon på bygg så her har du mange muligheter til å utfordre deg innen faget.

Kontor og verksted er i Løten/Elverum, og når du først begynner blir det noen dager med base her slik at du får anledning til å bli kjent med oss og tatt de nødvendige kursene. Til daglig vil du jobbe i Jessheim/Lillestrøm og området fra Romerike ned til Fredrikstad. Du starter arbeidsdagen hjemmefra og kjører rett til oppdraget i en servicebil som står hjemme hos deg. Da er det greit at du trives bak rattet og ikke har noe imot litt reise. Siden du ikke jobber direkte fra kontor har du mye frihet i stillingen og det er viktig at du tar ansvar for at jobben blir gjort.

Du blir en del av ett team med reisemontører og vil vanligvis jobbe sammen med trivelige kollegaer på oppdrag. Du vil for det meste jobbe innenfor Lillestrøm kommune, men ved behov kunne reise til andre destinasjoner.

Du er vår kobling til kontaktpersonen, så det er fint om du er typen som trives med å prate med folk og ikke er redd for å komme med forslag til løsninger og fortelle om hva vi i Installasjonsservice tilbyr. Selv om oppdrag vanligvis blir tildelt ønsker vi at du ser muligheter for nye kunder og oppdrag der hvor det finnes.

Søknadskrav:

Søkere må ha sertifikat for elektromontør gr. L

Førerkort, min. kl. B(E)

Hva kan vi tilby deg:

 • Kort vei til beslutningene, med mulighet til å påvirke din egen arbeidshverdag.

 • Du får ansvar for å holde kundene glade og fornøyde.

 • Konkurransedyktige lønnsbetingelser

 • Kollektiv ulykkesforsikring og god pensjonsordning

 • Varierte og spennende arbeidsoppgaver sammen med trivelige kollegaer, med mulighet for faglig og personlig utvikling

Hva innebærer jobben:

 • Du vil være med på å bygge og vedlikeholde ny infrastruktur, i form av vann og avløp, til befolkningen.

 • Du vil bidra til selskapets utvikling og bygge sterke relasjoner med kunder og kollegaer.

 • Du vil jobbe tett med prosjektleder og prosjekterende i vårt firma.

Hva ser vi etter:

 • Du bør beherske digitale verktøy på et normalt nivå.

 • Du må være pålitelig, ansvarsbevisst og ryddig.

 • Du må ha evnen til å jobbe i team med andre tekniske fag.

 • Du må også være selvstendig og trives med å jobbe alene.

 • Allsidighet og fleksibilitet er et stort pluss.

Søknadsfrist: Snarest

Sted: 2000 Lillestrøm

Flere arbeidssteder: 2050 Jessheim

Ikke nøl med å ta kontakt. Send oss en åpen søknad.Send gjerne din CV og en åpen søknad på e-post

Dan-Erik Finned. Daglig leder. foto

Daglig leder/ installatør

Dan-Erik Finneid

Tlf: 91126626dan-erik@installasjonsservice.no

Send gjerne din CV og en åpen søknad på e-post